Club Uitvliet

Lid worden loont. Leden waterskiën, wakeboarden en wakeskaten bij de Uitvliet met korting. Bovendien organiseren we aan het begin en aan het einde van het seizoen altijd een gezellig feest voor onze leden: Wake-end. Vaste ingrediënten: lachen, wakeboarden, scrap heap challenge (racen met je eigen gemaakte bouwsels), band, bier, barbecue en lol.
 

Lady’s night

Wakeboarden een mannensport? Vergeet het maar. Waterski- en wakeboardschool Uitvliet heeft zijn eigen boardbabes. Iedere dinsdag kruipen ze bij elkaar in de boot en gaan samen het water op. Mannen mogen alleen toekijken. Een paar keer per jaar organiseren ze een clinic, waar topriders als Loes Linders langskomen om tips te geven.
 

Vaaropleiding

De Uitvliet is altijd op zoek naar waterskiërs, wakeboarders en wakeskaters die willen varen, zodat iedereen het water op kan als hij of zij dat wil. Daarom bieden we onze leden die hun vaarbewijs willen halen, praktijklessen veilig varen met 'aanhanger' aan.

 

Prijzen seizoen 2019

Leden varen uiteraard het liefst op de Maas, daar zijn deze prijzen ook op gebasseerd, de enige vereiste is dat er minimaal 5 mensen op de boot mee gaan.

 

Baai-lidmaatschap

Kosten: 150 euro per persoon per seizoen (excl. eventuele opslag van board € 25,- per seizoen).

Leden betalen 15 euro/run van 15 minuten i.p.v. 25,00 euro/run

 

Maas-lidmaatschap

Kosten: 275 euro per persoon per seizoen (excl. eventuele opslag van board € 25,- per seizoen).

Leden betalen 17,50 euro/run van 15 minuten i.p.v. 30,00 euro/run

(Met volle wedge is 5 euro extra)

U bevindt zich hier: Club Uitvliet

NK Banaanvaren

Al sinds 2008 organiseren wij elke eerste zaterdag van September het Nederlands Kampioenschap Banaanvaren. Iedereen kan deelnemen, een onvergetelijke dag is gegarandeerd.

Weer in Appeltern